İZMİR / SELÇUK - Borsa İstanbul Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi

İrfan ACAR - Okul Müdürü

1966 Antalya/Kumluca doğumludur. İlkokul ve Ortaokulu Kumluca ilçesine bağlı Mavikent Kasabasında, Lise öğrenimini Antalya Lisesinde, Üniversite öğrenimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyet Fakültesi Matematik Bölümünde tamamlamıştır.

1992 yılında ilk görev yeri Sivas/Divriği Cürek Ortaokulu ve Cürek Lisesine Matematik öğretmeni olarak ataması yapılmıştır. Burada 10 yıl görev yaptıktan sonra, 2002 yılında İzmir/Buca Betontaş Anadolu Lisesine Matematik Öğretmeni olarak tayini çıkmıştır. Burada da 10 yıl Matematik Öğretmenliği yaptıktan sonra aynı okulda 2 yıl Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında İzmir/Buca Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğüne atanmıştır. 2015-2019 yılları arasında İzmir/Selçuk Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. 01.07.2019 tarihinde İzmir/Selçuk Şehit Ömer Halisdemir İMKB Anadolu Lisesi Müdürü olarak göreve başlamış, halen okulumuzda bu görevini sürdürmektedir.

Evli ve 2 Çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.